Elek Balázs receptje
2018. június 25.- 2 db köröm
- 2 db malacfül
- 2 db malacorr
- 1 kis db csülök
- 2 db farok
- kevés jó minőségű füstölt hús
- kevés bőr
- 3 db babérlevél
- só, bors
- 1 csipet koriandermag
- 1 csipet mustármag
- 2 ek fehérbor
- 1 db grépfrút
- kevés wasabi
- 1 kis db torma
- 1 ek olívaolaj
- 1 db citrom leve
- néhány levél friss saláta
- 1 szál répa
- 1/4 db zeller
- kevés petrezselyem
- 1 nagy fej hagyma
- 1 fej fokhagyma
malacfül , füstölt hús , malacorr , köröm , fehérbor , wasabi , grépfrút , zeller , torma , babérlevél , csülök , koriandermag