Borbás Marcsi és Jahni László receptje
2020. március 18.- 10 dkg füstölt zsírszalonna
- 20 dkg lebbencstészta
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek paradicsompüré
- 1 l szárnyasalaplé
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál gyökér

Szerző: A Kandikó fogadó
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Az olaszok jellegzetes levese, amely sokféle zöldségből készülhet.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vidra Péternek, az esztergomi Rózsakert séfjének a
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Mózes Enikő
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb