Bereznay Tamás receptje
2017. november 20.- 60 dkg libamáj
- 20 dkg gépi tarhonya
- 2 fej vöröshagyma
- 3 db paradicsom
- 3 db tv paprika
- 1 db hegyes erős
- 2 csokor petrezselyem
- kacsazsír
- 5 dkg vaj
- só, bors
Pár perc pirítás után a tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával, hozzáadjuk a paradicsomok felét és felöntjük fél liter vízzel. Nagy lángon 10 percig főzzük, majd botmixerrel pürésítjük.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/06/Libamaj--magyaros--tarhonyarizottoval-770x_.jpg?token=1bb06ce20bcbdd8037bd12b26fd30e17)
libamáj , tarhonya , vöröshagyma , paradicsom , tv paprika , hegyes erős , kacsazsír , petrezselyem