Macsinka János receptje
2020. július 22.- 10 dkg édes mézes keksz
- 8 dkg vaj
- 25 dkg túró
- 20 dkg natúr sajtkrém
- 15 dkg cukor
- 2 dl tejszín
- 1 db vaníliarúd
- citromhéj
- narancshéj
- 5 db tojás
- 3 db lapzselatin
MERINGUE HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg tojásfehérje
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg kristálycukor
TÁLALÁS HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg házi sárgabaracklekvár
- 4 gombóc házi mangófagylalt
A kihűtött túrótortaszeleteket tányérra helyezzük, mellé krémesített sárgabaracklekvárt teszünk A meringue-ekkel díszítjük, és mellé rakjuk édesmorzsás alapra a mangófagylaltot.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/22/Rakoczi-turos_1-770x_.jpg?token=f4ec1cb90aa322def1b9fa8a81f930e3)
mangófagylalt , túró , édes mézes keksz , vaj , natúr sajtkrém , vaníliarúd , tejszín , citromhéj , narancshéj , füstölt fürjtojás , lapzselatin , sárgabaracklekvár