Rosenstein Tibor receptje
2020. szeptember 24.- 3 db szép malacfül
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 nagyobb fej lila hagyma
- 4 db csemegeuborka
- 5 szál snidling
- 2 szál kakukkfű
- kis csomag vajretek
- kis csomag petrezselyem
- jó minőségű olívaolaj
- só, törött bors, citromlé ízlés szerint
A lila hagymát, vajretket, csemegeuborkát, snidlinget, petrezselyemzöldet, kakukkfüvet összevágjuk, és ezekhez tesszük a vékonyra vágott malacfület. Meglocsoljuk jó minőségű olívaolajjal, majd tetszés szerint ízesítjük sóval, borssal, citromlével.
malacfül , vöröshagyma , fokhagyma , lila hagyma , csemegeuborka , snidling , kakukkfű , vajretek , petrezselyem , olívaolaj , citromlé