Receptek

Malacfülsaláta

Rosenstein Tibor receptje

2020. szeptember 24.
  • 3 db szép malacfül
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 nagyobb fej lila hagyma
  • 4 db csemegeuborka
  • 5 szál snidling
  • 2 szál kakukkfű
  • kis csomag vajretek
  • kis csomag petrezselyem
  • jó minőségű olívaolaj
  • só, törött bors, citromlé ízlés szerint
ADAG: 6 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A malacfület vöröshagymás, fokhagymás, borsos lében roppanósra főzzük.


A lila hagymát, vajretket, csemegeuborkát, snidlinget, petrezselyemzöldet, kakukkfüvet összevágjuk, és ezekhez tesszük a vékonyra vágott malacfület. Meglocsoljuk jó minőségű olívaolajjal, majd tetszés szerint ízesítjük sóval, borssal, citromlével.

Egy éjszakát állni hagyjuk a hűtőben.



malacfül , vöröshagyma , fokhagyma , lila hagyma , csemegeuborka , snidling , kakukkfű , vajretek , petrezselyem , olívaolaj , citromlé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra