Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/05/2017060914385-770x_.jpg?token=d7a59382a1b0b91e7f1730c6add87c3b)
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Berke Márta és Kocsis Regina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Márton-napra lángost? Miért ne?
Szerző: Tóth Dávid, a Trakta by Nomád séfjének
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű