Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Tátrai Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zoboki Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Illés Roland
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!