José Avillez receptje
2019. március 19.- 12 db kagyló
- 3 ek citromlé
- 2 ek lime-lé
- 4 ek olívaolaj
- 10 db korianderlevél apróra vágva
- 1 db apróra vágott chili
- só, bors
GUACAMOLE
HOZZÁVALÓK:
- 800 g érett avokádó
- 15 g apróra vágott datolyaparadicsom
- 10 g apróra vágott kaliforniai paprika
- 5 g apróra vágott hagyma
- 3 g citromlé
- 2 g köménymag
- 10 g finom szemcsés só
- 5 ml Tabasco mártás
MORZSA
HOZZÁVALÓK:
- 50 g rusztikus kenyér héj nélkül
- olívaolaj
TÁLALÁS:
A tányér aljára avokádórémet teszünk, ráhelyezzük a Szent Jakab-kagylót. Kenyérmorzsával megszórjuk.
olívaolaj , citrom , kagyló , avokádó , lime , korianderlevél , chili , datolyaparadicsom , kaliforniai paprika , köménymag , tabasco