Jahni László receptje
2020. július 24.- 10 levél medvehagyma
- 30 dkg főtt-áttört burgonya
- 4 szál újhagyma
- 4 dl zöldségalaplé
- 4 dkg vaj
- 8 dkg liszt
- 2 db tojás
- 24 dkg túró
- só
túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
Szerző: Készítette: Wolf András, a Boscolo Budapest szálló Salon éttermének a séfje - Petri György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Vajas pirítóssal, kaláccsal vagy croissant-nal isteni, de húsokat is bolondíthatunk vele.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű