Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Mandulás kétszersült (cantuccini)

Mandulás kétszersült (cantuccini)


Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Se kovász, se élesztő? A krumplilángos menni fog!

Se kovász, se élesztő? A krumplilángos menni fog!


Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Tarte Tatin

Tarte Tatin


Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Házi füstölésű szarvassonka tormás céklafagylalttal, tökmagos kehelyben

Házi füstölésű szarvassonka tormás céklafagylalttal, tökmagos kehelyben


Szerző: Amrein Csaba
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz


A Bagossy Brothers kedvenc süteménye

A Bagossy Brothers kedvenc süteménye


Hecserlilekváros falatkák
Szerző: Bagossy Brothers
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin