Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Stangli (kifli) metélőhagymával

Stangli (kifli) metélőhagymával


Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Hátszín, bevert tojás, cézársaláta

Hátszín, bevert tojás, cézársaláta


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Malacorjaleves

Malacorjaleves


Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Zöld fűszeres macok kecskesajttal, házi tejfölös tormahabbal

Zöld fűszeres macok kecskesajttal, házi tejfölös tormahabbal


Szerző: Varga Csaba és Hamza Imre
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Alma-ananász lekvár

Alma-ananász lekvár


Vajas pirítóssal, kaláccsal vagy croissant-nal isteni, de húsokat is bolondíthatunk vele.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin