Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Mákosguba-torta

Mákosguba-torta


Szerző: Juhos József
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű


Omlós mangalicatarja, káposztás tészta, rozmaringos almaszósz

Omlós mangalicatarja, káposztás tészta, rozmaringos almaszósz


Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Mákos pogácsa

Mákos pogácsa


Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Ráksaláta narancssárgarépa habbal

Ráksaláta narancssárgarépa habbal


Szerző: Várvizi Péter
Fogás: saláták
Nehézség: Időigényes


Mini hamburger, szarvasgombás majonézzel, Gruyére sajttal

Mini hamburger, szarvasgombás majonézzel, Gruyére sajttal


Könnyű, nyári hamburgerek, amelyekben a szarvasgombás majonéz adja a csavart.
Szerző: Sunhill Bistro/Bartha Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin