Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Spare ribs teriyakival sütve, vajas kukoricával és szezámos káposztasalátával

Spare ribs teriyakival sütve, vajas kukoricával és szezámos káposztasalátával


Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Gyöngytyúk pezsgős káposztával

Gyöngytyúk pezsgős káposztával


Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Tökfőzelék, sertéspörkölt

Tökfőzelék, sertéspörkölt


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb


Szürkeharcsatatár kapros-citromos burgonyával

Szürkeharcsatatár kapros-citromos burgonyával


Karácsonykor végre eljön a halbőség ideje! Ha év közben nem is kerül sokszor az asztalra a hal.
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Fantasztikus borleves

Fantasztikus borleves


A karácsonyi menü príma nyitófogása, de desszertnek is kiváló!
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin