Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Verhetetlen pulykaburger

Verhetetlen pulykaburger


A pulykahús kiváló alternatívája lehet a marhának, hogyha hamburgerkészítésről van szó!
Szerző: Spanjevic Igor
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű


Narancsos-barackos vaddisznópástétom

Narancsos-barackos vaddisznópástétom


Szerző: Kosztricz László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kenyérlángos spenóttal, kecskesajttal és sonkával

Kenyérlángos spenóttal, kecskesajttal és sonkával


Ha már mellőzzük a fesztiválokat, rendezvényeket, idézzük meg ezek hangulatát egy jó kis kenyérlángossal!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Stíriai metélt

Stíriai metélt


Szerző: Készítette: Segal Viktor (Magyar Elek)
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb


Szarvasgerinc parajpürével és tavaszi zöldségekkel

Szarvasgerinc parajpürével és tavaszi zöldségekkel


Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin