Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Sült céklák, vaszabimajonéz, zöldborsó

Sült céklák, vaszabimajonéz, zöldborsó


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű


Cukkinis-spenótos rakott tészta (Ovovegetáriánus recept)

Cukkinis-spenótos rakott tészta (Ovovegetáriánus recept)


Szerző: Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Egészben sült vadsüldő comb-lapocka, sült burgonyapüré

Egészben sült vadsüldő comb-lapocka, sült burgonyapüré


Jahni László, a Kistücsök séfje bebizonyítja, hogy az állat minden részéből finom étel készíthető.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Fokhagymás garnéla

Fokhagymás garnéla


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Roston sült vörös márna kovászolt spárgával

Roston sült vörös márna kovászolt spárgával


Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin