Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Becsüljük meg, a fosóka jó barát

Becsüljük meg, a fosóka jó barát


Szerző: Zirig Árpád
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű


Nyári cékla, bulgur, sült pisztráng, sarkantyúka, aszalt paradicsom

Nyári cékla, bulgur, sült pisztráng, sarkantyúka, aszalt paradicsom


Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Libatepertős pástétom

Libatepertős pástétom


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb


Kínai csirkecomb kesudióval

Kínai csirkecomb kesudióval


Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Mangalicatarja zöldlencse-salátával, hagymás törtburgonya-lepénnyel

Mangalicatarja zöldlencse-salátával, hagymás törtburgonya-lepénnyel


Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin