Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Pontygaluska Nantua-mártással

Pontygaluska Nantua-mártással


Szerző: Nánási Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Karalábékrémes bogyós gyümölcsökkel

Karalábékrémes bogyós gyümölcsökkel


Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Meggyes tejespite

Meggyes tejespite


A híres francia clafoutis változata. Az eredeti fekete cseresznyével készül.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Rácz ponty

Rácz ponty


Szerző: Soltész Gábor (Sárga Borház)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Fehér csokoládé, spárga, matcha tea

Fehér csokoládé, spárga, matcha tea


Szerző: Szabó Zsuzsa
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin