Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

A melegszendvics készíthető serpenyőben, sütőben vagy kontaktgrillben.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: kenyerek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Molnár Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pillók Attila és Szűcs Róbert
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz