A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Ördöghal vajmártással

Regdon Zsolt receptje

2020. július 26.
  • 60 dkg ördöghal
  • 2 db fejes saláta
  • 25 dkg cukorborsó
  • 28 szem cseresznye
  • 20 dkg vaj + 1-1 dkg a cukorborsóhoz és a cseresznyéhez
  • 5 dkg cukor
  • 1 dl tejszín

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Az ördöghalat tisztítás után forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük.

A cukorborsót pici vajas vízben megpároljuk. A cseresznyét serpenyőben cukros vajon megfuttatjuk. A vajmártáshoz a tejszínt felforraljuk, majd lehúzva a tűzről belekeverjük a darabolt vajat.

Tálaláskor a negyedelt salátákból kettőt a tál aljára teszünk, rárakjuk a halat, díszítjük cukorborsóval és cseresznyével, végül az egészet meglocsoljuk vajmártással.




ördöghal , cukorborsó , fejes saláta , cseresznye , vaj , tejszín

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra