Pesti István receptje
2020. július 17.- 1 kg őzgerinc
- 10 dkg csalánpüré
- 80 dkg ökörfarokragu
- 5 db brick tészta
- 2 dl olívaolaj
- 20 mk hollandi mártás
- 20 db szeletelt karalábé
- 15 db pácolt bébihagyma
- 3 dl vörösboros jus
- 5 db ördögszekérgomba
- 1 db sült káposzta
TÁLALÁS:
A csalánpürét a tányérra tesszük. Ráhelyezzük a töltött brick tésztát. Nekitámasztjuk a gombát és a káposztát. Mellé helyezzük a töltött karalábét és a sült hagymákat is. Az őzgerincet felszeleteljük és a zöldségek mellé tesszük. Végül a vörösboros jus-vel meglocsoljuk.
karalábé , őzgerinc , csalánpüré , ökörfarokragu , brick tészta , olívaolaj , hollandi mártás , bébihagyma , vörösboros jus , ördögszekérgomba , sült káposzta