A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Paradicsompaprika-mangó salsa hideg egészben sült tarjával

Segal Viktor receptje

2018. február 2.
  • 40 dkg egészben sült sertéstarja,
  • hidegen vékony szeletekre vágva


SALSA
HOZZÁVALÓK:

  • 2 db friss mangó húsa kb. 1×1 centis kockákra vágva
  • 1/2 fej lila hagyma finomra aprítva
  • 1 db habanero parika kimagozva, csíkokra vágva
  • 2 db paradicsompaprika 1×1 centis kockára vágva
  • 1 ek friss korianderlevél (opcionális, ha hozzájutunk, használhatunk friss currylevelet vagy petrezselyemzöldet is)
  • 3 tk frissen facsart citrom leve
  • 3 ek olívaolaj
  • só, bors


ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A salsa hozzávalóit összekeverjük és fél órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor a hússzeleteket a tányérra helyezzük, ráhalmozzuk a paradicsompaprika-mangó salsát.


paradicsompaprika , mangó , sertéstarja , lila hagyma , habanero parika , citrom

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra