Gyurik Gábor receptje
2020. szeptember 14.- 2 kg pisztrángfilé
- 40 dkg quinoa
- 70 dkg cékla
- 4-5 db narancs
- 5 dkg vaj
- 1 dl olívaolaj
- 1 köteg újhagyma

cékla , pisztrángfilé , quinoa , narancs , vaj , olívaolaj , újhagyma
cékla , pisztrángfilé , quinoa , narancs , vaj , olívaolaj , újhagyma
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Giuseppe Guida, az Antica Osteria Nonna Rosa séfjének
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Maczák Anna
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Jahni Laci, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfje abból főz, amit a konyhakertjében talál.
Szerző: Jahni László
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!