Gyurik Gábor receptje
2020. szeptember 14.- 2 kg pisztrángfilé
- 40 dkg quinoa
- 70 dkg cékla
- 4-5 db narancs
- 5 dkg vaj
- 1 dl olívaolaj
- 1 köteg újhagyma

cékla , pisztrángfilé , quinoa , narancs , vaj , olívaolaj , újhagyma
cékla , pisztrángfilé , quinoa , narancs , vaj , olívaolaj , újhagyma
Szerző: Borbás Marcsi és Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Sziporkázó ízek Saly Noémitől.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Wolf András
Fogás: sütemények
Nehézség: Legkönnyebb
Kárpátalján a töltelékbe sok helyen nem tesznek pirospaprikát.
Szerző: Az ételt Varju Viktor készítette, Vidnyánszky Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz