Kalla Kálmán receptje
2020. július 22.- 2 db pisztránggerinc és -fej
- 1 db füstölt pisztránggerinc és -fej
- 1 db füstölt pisztrángfilé
- 1/2 csésze idei sárgarépa rövid metéltre vágva
- 1/2 csésze idei zeller rövid metéltre vágva
- 1/2 csésze idei fehérrépa rövid metéltre vágva
- 2 db újhagyma karikákra vágva
- 1 ek olívaolaj
- 2 db babérlevél
- 1/2 db citromlé és -héj
- 1 ek vágott petrezselyem
- 1 ek vágott kapor
- 1 dl fehérbor
- 2 dl tejszín
- 4 db füstölt fürjtojás
- 20 g pisztrángkaviár
füstölt pisztránggerinc és -fej , pisztránggerinc és -fej , füstölt pisztrángfilé , sárgarépa , fehérrépa , zeller , újhagyma , babérlevél , citrom , petrezselyem , kapor , füstölt fürjtojás , fehérbor , tejszín , pisztrángkaviár