Litauszki Zsolt receptje
2020. augusztus 1.- 1 kg paradicsom
- 50 dkg radicchio
- 15 dkg koktélparadicsom
- 25 dkg sárga héjú burgonya
- 8 dkg rétesliszt
- 1 db tojássárgája
- 1 ek burgonyakeményítő
- só, bors
- 1 db salotta hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg kacsatepertő
- 5 dkg Stilton kéksajt
- 2 ek olívaolaj
A burgonyát meghámozzuk és megfőzzük, majd leszárítjuk és összetörjük. Még langyosan összekeverjük a liszttel és a tojással. Sóval, borssal ízesítjük.
radicchio , paradicsom , kéksajt , koktélparadicsom , sárga héjú burgonya , rétesliszt , tojás , burgonyakeményítő , salotta hagyma , kacsatepertő , fokhagyma , olívaolaj , Stilton kéksajt