Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj

banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
Ünnepre és hétköznapra egyaránt kiváló az alábbi recept.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Volenter István
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Legkönnyebb