Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj

banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
A Duplakert étteremben megadják a vadasnak, ami jár.
Szerző: A Duplakert étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A cékla egész évben üde színfoltja lehet a konyhának, használjuk bátran!
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű