Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor

Szerző: Katona István, a Hortobágyi Csárda séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű

A gyömbér és a kacsa tökéletes párosítás!
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes