A kétféle lisztet összekeverjük a tojásokkal és 2 evőkanál olívaolajjal: addig gyúrjuk, amíg homogén állagú nem lesz, majd fóliázzuk és hűtőbe tesszük egy órára. A töltelékhez a kecskesajtot összekeverjük a darabokra vágott sonkával és a snidlinggel, sózzuk, borsozzuk.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, majd kör alakú kiszúróval korongokat formázunk belőle. A tölteléket a korongok közepére halmozzuk, majd a szélüknél fogva összehajtjuk, és felhasználásig lisztezett tálcán hűtőben tároljuk.
A sárgadinnyét nyersen leturmixoljuk, hozzáadjuk a joghurtot, és csomómentesre keverjük. A tésztákat sós, lobogó vízben néhány perc alatt készre főzzük, és a langyosított sárgadinnyemártásra halmozzuk.