A tejet a fokhagymával és a kakukkfűvel felforraljuk, a tűzről lehúzva lefedjük, 10 percig állni hagyjuk és leszűrjük. A lisztből és a vajból rántást készítünk, felengedjük a tejjel, és állandó keverés mellett sűrűre főzzük.
A sonkát apró kockákra vágjuk, serpenyőben kissé megpirítjuk és a besamelmártáshoz adjuk. Ezután ízesítjük sóval és kevés fehér borssal, majd hűtőben legalább 2-3 órát állni hagyjuk. Miután kihűlt, apró kroketteket formázunk belőle, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
A tejet a fokhagymával és a kakukkfűvel felforraljuk, a tűzről lehúzva lefedjük, 10 percig állni hagyjuk és leszűrjük.
A lisztből és a vajból rántást készítünk, felengedjük a tejjel, és állandó keverés mellett sűrűre főzzük.
A sonkát apró kockákra vágjuk, serpenyőben kissé megpirítjuk és a besamelmártáshoz adjuk. Ezután ízesítjük sóval és kevés fehér borssal, majd hűtőben legalább 2-3 órát állni hagyjuk. Miután kihűlt, apró kroketteket formázunk belőle, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.