Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors

őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Ön próbálkozott már házi cérnametélttel?
Szerző: Pohner Ádám (Iszkor)
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű