Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace

Szerző: Danyi Éva
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz

Szerző: A Mandula Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gundel Károly
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes