Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors

őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A franciák kedvenc nyári pitéjéből íme a meggyes változat.
Szerző: Májer Erika a debreceni Jardin Cukrászda tulajdonosának
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Giuseppe Scaricamazza
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű