Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors

őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
Szerző: Pesti István
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Készíthetjük eperrel vagy tetszőleges idénygyümölccsel.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű