Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/21/Varganyagomba-oszibarackkal-sutve_1-770x_.jpg?token=1a7253f3e9f1d70502af33596a8cf486)
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosinante Étterem
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű