Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Így főzzön lencsét szilveszterkor!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Könnyű tésztaételt ajánlunk.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű