Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
A sertésszűzzel mindig lehet villantani, pláne ha gesztenyés. Kun Péter séf mutatja, hogyan.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Ünnepi előétel karácsonyra vagy szilveszterre.
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csonka Gergő
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz