Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Fausto di Vora
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyűjtő Ádám és Somodi Péter, Graefl Major
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű