Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag

fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Sütve, párolva, füstölve egyaránt ízletes csemege.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű