Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Szuvláki

Szuvláki

Bereznay Tamás receptje

2018. július 30.

Hozzávalók

  • 60 dkg csirkemell
  • só, fehér bors
  • oregáno
  • csipet fűszerpaprika
  • bors, olaj

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A sóból és a fűszerekből fűszerkeveréket készítünk. A csirkemellet vékonyan felcsíkozzuk, átforgatjuk a fűszerrel és kevés olajjal. Ezután hullámosan fanyársra húzzuk, és forró serpenyőben vagy grillsütőn megsütjük.


csirkemell , bors , fűszerpaprika , oregáno

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Borókás bélszín, sütőtökkel és pirított vargányával

Borókás bélszín, sütőtökkel és pirított vargányával


Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Organikus, bőrén sült lazacfilé konfitált gyömbérrel és citromos sült spárgákkal

Organikus, bőrén sült lazacfilé konfitált gyömbérrel és citromos sült spárgákkal


Szerző: Várvizi péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Cékla-sütőtök saláta birsalmavinaigrette-tel, érlelt sonkával

Cékla-sütőtök saláta birsalmavinaigrette-tel, érlelt sonkával


Szerző: Pillók Attila
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Töltött paprika

Töltött paprika


Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Grillázs

Grillázs


Szerző: Rimóczi László
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin