Bereznay Tamás receptje
2018. július 30.- 60 dkg csirkemell
- só, fehér bors
- oregáno
- csipet fűszerpaprika
- bors, olaj

csirkemell , bors , fűszerpaprika , oregáno
csirkemell , bors , fűszerpaprika , oregáno
Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pillók Attila
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rimóczi László
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Időigényes