A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)


gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
Szerző: Vereckei Ágnes
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Takács Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Házilag is elkészíthető!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Időigényes
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes