A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)


gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A sós fonott kalács kiváló választás a halászlé mellé.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb