Illés Roland receptje
2019. április 23.- 1 kg zeller
- 1 l zöldségalaplé
- 0,1 dl extra szűz olívaolaj
- 10 dkg medvehagyma
- só ízlés szerint
- 4 db füstölt fürjtojás

Szerző: Ruprecht László
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Így még az is megeszi, aki nem szereti.
Szerző: Gálicz István
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Csajos esték vidám barátja ez a pezsgő zselé, ami igazi meglepetéseket rejteget.
Szerző: Romics Bea
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz