A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Zelleres medvehagyma-krémleves füstölt fürjtojással

Illés Roland receptje

2019. április 23.
  • 1 kg zeller
  • 1 l zöldségalaplé
  • 0,1 dl extra szűz olívaolaj
  • 10 dkg medvehagyma
  • só ízlés szerint
  • 4 db füstölt fürjtojás
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A zellert megtisztítjuk, feldaraboljuk, kevés olívaolajon megfuttatjuk és zöldségalaplével felöntjük. Puhára főzzük, majd a felaprított medvehagymával együtt leturmixoljuk. Szűrjük és ízlés szerint ízesítjük. Füstölt fürjtojással tálaljuk.


fürjtojás , medvehagyma , zeller , zöldségalaplé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra