Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Cetner Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Az ünnepi kedvenc vegán változata!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz