Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Takács Hajnalka
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű