Receptek

Zöldborsókrémleves bio zabtejszínhabbal

Varga J. Viktor receptje

2020. február 26.
  • 40 dkg zöldborsó
  • 10 dkg póréhagyma
  • 1 dl bio zabtejszín
  • 0,3 g vaj
  • kesudió, fenyőmag
  • olívaolaj
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A finomra vágott póréhagymát olívaolajon pár percig dinszteljük. Felengedjük 8 dl vízzel. Amikor felforrt, hozzáadjuk a zöldborsót, megint felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük. Turmixoljuk, közben hozzáadjuk a vajat. A zabtejszínt habszifonból a tetejére nyomjuk, lepirított magvakkal megszórjuk, olívaolajjal meglocsoljuk.



zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra