Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Endrédi Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
2 kedvenc egy receptben.
Szerző: Balogh Szabolcs, a derecskei Almavirág Étterem séfje
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Kárpáti fogasfilé
Szerző: Erhardt Zoltán
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű