Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Szabó Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: , az Art Noveau francia étterem séfjének
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!