Gyurik Gábor receptje
2019. április 5.- 4 kg tejes csöves kukorica
- 2 l zöldségalaplé
- 60 dkg tőkehal
- 1 db közepes szarvasgomba
- 2 szál póréhagyma
- kisebb csokor izsóp
- 4 dl tejszín
- 2 dl fehérbor
- 1/2 dl olívaolaj
- 8 dkg vaj
- 2 ek cukor
- 1-2 ek só
- kevés ecet
Az alábbi recepttel elszakadhatunk a megszokott újévi-szilveszteri ízektől.
Szerző: Az Alabárdos étterem
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás, Eckart Witzigmann
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes