Gyurik Gábor receptje
2019. április 5.- 4 kg tejes csöves kukorica
- 2 l zöldségalaplé
- 60 dkg tőkehal
- 1 db közepes szarvasgomba
- 2 szál póréhagyma
- kisebb csokor izsóp
- 4 dl tejszín
- 2 dl fehérbor
- 1/2 dl olívaolaj
- 8 dkg vaj
- 2 ek cukor
- 1-2 ek só
- kevés ecet

Szerző: Nánási Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
A fátyolháj leginkább disznótorkor kerül elő. Hozzuk vissza a hétköznapi főzésbe!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz