A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Anyukám sajtos-tejfölös cicegéje

Farkas Richárd receptje

2018. február 28.
  • 50 dkg sárga burgonya
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis doboz zsíros tejföl
  • 1 db tojás
  • só, bors
  • liszt
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A burgonyát lereszeljük, állni hagyjuk, a levét kinyomkodjuk. Hozzáreszeljük a fokhagymát. Összekeverjük fél doboz tejföllel, a tojással, sóval, borssal és annyi liszttel, amennyivel nokedli állagú tésztát kapunk. Forró olajban egy kanálnyit kilapítunk, mindkét oldalán ropogósra sütjük. Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.






fokhagyma , sajt , tejföl , burgonya , tojás , liszt

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra