Jahni László receptje
2020. augusztus 1.- 150 g harcsafilé
- 2 db sütni való burgonya
- 4 vékony szelet füstölt szalonna
- 1/4 fej kis vöröshagyma
- 2 ek tejföl
- csipetnyi fűszerpaprika, só, bors, vaj
Egy megfelelő sütőformát vajjal kikenünk, sózott-borsozott, karikára vágott burgonyával két rétegben kirakjuk, közé szeletelt füstölt szalonnát teszünk.
majd a tetejére tesszük a sózott harcsaszeleteket.
A felét beborítjuk reszelt hagymával és fűszerpaprikával elkevert tejföllel, és 200 °C-os sütőben 3-4 perc alatt készre sütjük.
Kivesszük a tepsit, és a maradék füstöltszalonna-szeleteket a hal tetejére helyezzük, ami szépen ráolvad.
harcsafilé , burgonya , vöröshagyma , füstölt szalonna , tejföl , fűszerpaprika