Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Horváth Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Az alternatív Márton-napi menü remek indító fogása lehet.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!