Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Jahni László, a Kistücsök séfje megmutatja, hogyan készül a tökéletes rakott cukkini.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű