Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Csevapcsicsa

Csevapcsicsa

Jovan Nikolić (Sokace Étterem) receptje

2021. január 5.

Hozzávalók

  • 70 dkg darált borjúhús
  • 15 dkg disznóháj
  • 15 dkg birkafaggyú
  • só

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket jól összekeverjük, együtt ledaráljuk, és egy napig pihentetjük, hogy jól összeérjenek. Rudakat formálunk, és folyamatos forgatás közben parázson vagy rostélyon megsütjük.

Kajmakkal, egészben sült krumplival tálaljuk.



borjúhús , disznóháj , birkafaggyú

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Tökmagos túrós pogácsa

Tökmagos túrós pogácsa


Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Bőrén sült sebes pisztráng almás tormaszósszal, fokhagymás spenótlevelekkel

Bőrén sült sebes pisztráng almás tormaszósszal, fokhagymás spenótlevelekkel


Szerző: Jahni László
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Harcsakrémhalászlé

Harcsakrémhalászlé


Szerző: Zoboki Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Citromos-avokádós kuszkuszsaláta kecskesajttal, áfonyával és kesudióval

Citromos-avokádós kuszkuszsaláta kecskesajttal, áfonyával és kesudióval


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű


Croque monsieur

Croque monsieur


A melegszendvics készíthető serpenyőben, sütőben vagy kontaktgrillben.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Legkönnyebb


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin