Jahni László receptje
2018. április 13.- 24 dkg fogasfilé
- 4 db kovászolt retek
- olívaolaj
- salátalevelek
- tengeri só
- növényi hamu

fogasfilé , kovászolt retek , salátalevelek , olívaolaj , növényi hamu
fogasfilé , kovászolt retek , salátalevelek , olívaolaj , növényi hamu
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A vadhús elkészítésének módja hasonló a házi sertéséhez, csak hosszabb főzési, illetve sütési időt igényel.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ötvös Zsuzsanna
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű