A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Fogasfilé korianderes-mustáros pácban

Barka Áron receptje

2014. február 18.
  • 1 kg fogasfilé
  • 2 ek méz
  • 1 ek mustár
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 db lime
  • 40 dkg jázminrizs
  • 50 g vegyes zöldség (hagyma, cukkini, padlizsán, póréhagyma, paprika,sárgarépa stb.)
  • 2 db tojás
  • kevés petrezselyem, friss koriander, só
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A fogast feldaraboljuk. A páchoz a mézet, a mustárt, az olajat, a lime-ot és a koriandert összekeverjük, majd 2-3 órát érleljük. Faszénparázson oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük. A rizst megfőzzük. A zöldségeket kis kockákra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. A felvert tojásokat nagy felületű serpenyőben palacsintaszerűen megsütjük, feltekerjük, felvágjuk. A rizst a zöldségekkel és a tojással összekeverjük, és finomra vágott petrezselymet adunk hozzá.


hal , fogasfilé , méz , mustár , lime , olívaolaj , jázminrizs , petrezselyem , koriander , cukkini , padlizsán , póréhagyma , paprika , sárgarépa , vöröshagyma

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra