Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Kárpáti fogasfilé
Szerző: Erhardt Zoltán
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes