Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Piros Csizma étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Barna Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű