Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Knáb János (Knáb Panzió)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Az alábbi egy kipróbált családi recept, mindig sikerült.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz