Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Fülöp Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Fülepi Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jónás Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz