Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Mautner Zsófia
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: köretek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gaggan Anand
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Merczi Gábor, Gundel Károly
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű