Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Sallay Fanni
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű