Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Időigényes
Szerző: Horváth Csongor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: köretek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Tavaszi ízkavalkád.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz