Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Wolf András
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz