Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saly Noémi
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kovács István (Kedveskéim, Hejce)
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Berényi András
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű