Receptek

Friss szardínia bagettel

Friss szardínia bagettel

Bereznay Tamás receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 60 dkg friss szardínia
  • 1 nagy fej lila hagyma
  • 1,5 dl olívaolaj
  • 1 db citrom


ELKÉSZÍTÉSE:
A szardínia fejét levágjuk, gerincét kihúzzuk. Húsos felével felfelé lapos tepsire fektetjük. Meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, és rászórjuk a finomra vágott lila hagymát. A tetején elkenjük az olívaolajat, műanyag fóliával szorosan lefedjük, és legalább 3 órára a hűtőbe tesszük. Olívaolajjal megkent, frissen pirított bagettel és friss zöldsalátával tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.