Csécsei László és Orcsik Edit receptje
2019. május 6.- 4 szelet gomolya (40 dkg)
- 8 szelet mangalicaszalonna
- szőlőmagolaj
- kisebb fejes saláta
- só, cukor
- mustármag
- tárkony
- zöld paradicsom
- zöldparadicsom-lekvár
- eper
- alma-birsalma ecet

Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mező Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gálicz István
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
A tokaji édes borok harmonizálnak a kacsamájból készült ételekkel.Válasszon hozzá sárgamuskotályt!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű