Mózes Enikő receptje
2020. augusztus 4.- savanyú, „borízű” alma
- savanykás lekvár (ribizli vagy meggy)
- gyümölcsdarabok (áfonya, meggy)
- cukros dió
- szegfűszeg
- méz

savanyú, „borízű” alma , lekvár , dió , gyümölcsdarabok , szegfűszeg , méz
savanyú, „borízű” alma , lekvár , dió , gyümölcsdarabok , szegfűszeg , méz
Magyar nyersanyagokból lehet finomat és meglepőt készíteni!
Szerző: Cetner Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Patai Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A spanyolok leghíresebb étele a paella, a helyiek szerint Valencia környékéről származik.
Szerző: L'Illa Restaurante, Valencia
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz