Receptek

Hátszín, bevert tojás, cézársaláta

Hátszín, bevert tojás, cézársaláta

Bereznay Tamás receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 4 szelet hátszín
  • olaj, vaj
  • fokhagyma
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉSE:
A hátszín mindkét oldalát forró olajban 1-1 percig sütjük, majd hozzáadjuk a kissé összetört fokhagymát, és újabb 1-1 percig sütjük. Legvégül vajat adunk hozzá, és azzal locsolgatjuk a húst. Tányérra tesszük, és 10 percig pihentetjük.

SALÁTA

HOZZÁVALÓK:

  • 2 fej római saláta
  • 4 db tojás

DRESSZING

HOZZÁVALÓK:

  • 8 szál szardella
  • 1 csipet oregánó
  • 10 csepp Worcester-szósz
  • 3-4 csepp tabasco
  • 2 db tojássárgájából majonéz

ELKÉSZÍTÉSE:
A dresszing hozzávalóit botmixerrel összekeverjük. A salátákat alaposan megmossuk, szárazra töröljük, és adagonként egy felet számítva tányérra szedjük, majd meglocsoljuk a dresszinggel. Mellétesszük a steaket. A tojásokat sós, gyöngyöző vízbe ütjük, kb. 2 percig főzzük, és a húsra szedjük. Sózzuk, borsozzuk

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.