Receptek

Limonádé uborkával és rozmaringgal

Limonádé uborkával és rozmaringgal

Szigeti "Pilu" István receptje 4 fő részére

 
HOZZÁVALÓK (EGY POHÁRHOZ):
  • 3 gerezd lime
  • 2 ek cukorszirup
  • 3 cm kígyóuborka apró kockára vágva
  • 4 cm friss rozmaring
  • 6 cl agavelé
  • tört jég
 
ELKÉSZÍTÉSE:

Egy vastag falú pohár aljára tesszük a lime-ot, a cukorszirupot, a rozmaringot és az uborkát. Tömőfával kissé megnyomkodjuk, ráöntjük az agavét, jeget adunk hozzá és felöntjük szódával. Összekeverjük, és rozmaringlevéllel díszítjük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.