Receptek

Limonádé uborkával és rozmaringgal

Szigeti „Pilu” István receptje

2021. május 10.

(EGY POHÁRHOZ):

  • 3 gerezd lime
  • 2 ek cukorszirup
  • 3 cm kígyóuborka apró kockára vágva
  • 4 cm friss rozmaring
  • 6 cl agave leve
  • tört jég

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

Egy vastag falú pohár aljára tesszük a lime-ot, a cukorszirupot, a rozmaringot és az uborkát. Tömőfával kissé megnyomkodjuk, ráöntjük az agavét, jeget adunk hozzá és felöntjük szódával.

Összekeverjük, és rozmaringlevéllel díszítjük.



uborka , rozmaring , citrom , lime , agavelé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra