Receptek

Limonádé uborkával és rozmaringgal

Limonádé uborkával és rozmaringgal

Szigeti "Pilu" István receptje 4 fő részére

 
HOZZÁVALÓK (EGY POHÁRHOZ):
  • 3 gerezd lime
  • 2 ek cukorszirup
  • 3 cm kígyóuborka apró kockára vágva
  • 4 cm friss rozmaring
  • 6 cl agavelé
  • tört jég
 
ELKÉSZÍTÉSE:

Egy vastag falú pohár aljára tesszük a lime-ot, a cukorszirupot, a rozmaringot és az uborkát. Tömőfával kissé megnyomkodjuk, ráöntjük az agavét, jeget adunk hozzá és felöntjük szódával. Összekeverjük, és rozmaringlevéllel díszítjük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább