Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva

tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Könnyen fel- és bekapható sós sütemény.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Molnár Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz