Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Érdemes odahaza is elkészíteni: a liba így is nagyon finom.
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Paskó Csaba atya
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű