Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva

tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Agárdi Pálinkafőzde étterme, Darius Richard
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabó Gergely
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
Őszi klasszikus a tányéron.
Szerző: a Bobajka étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: köretek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű