Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva

tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Borbás Marcsi és Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz