Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva

tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Darius Richard
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Miszori József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Magyar nyersanyagokból lehet finomat és meglepőt készíteni!
Szerző: Cetner Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz