Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez receptje
2020. július 21.- 150 ml tej
- 100 g méz
- vanília
- 330 ml friss tejszín habbá verve
- tökmagolaj
- serpenyőben pirított tökmag durvára vágva
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/21/Mezes-vaniliafagylalt_2-770x_.jpg?token=c402d73e399340e6d3cb00af000be900)
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
tejszín , méz , tej , vanília , tökmagolaj , pirított tökmag
Főzött már emuból bármit? Kezdje ezzel!
Szerző: Solymosi Attila (Kardos Szőlőbirtok & Supreme Borbisztró)
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A vegánok burgerálma.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű