Segal Viktor receptje
2014. február 3.- 2 db csirkemell, ujjnyi vastagra szeletelve
- 1 csomag thai rizstészta
- 1 fej vöröshagyma, apróra vágva
- 5 dkg szójacsíra
- 4 szál újhagyma, zöldjével együtt felkarikázva
- 1 db friss chili hosszában félbevágva, kimagozva és apróra vágva
- 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
AZ ÖNTET
HOZZÁVALÓK:
- 2 ek halszósz
- 1 ek tamarindpaszta
- 1 ek víz
- 1 ek barna cukor
- 1 db lime leve
- 1 ek semleges olaj a sütéshez
TÁLALÁS
HOZZÁVALÓK:
- 4 ek korianderlevél
- 1 db lime cikkekre vágva
- 4 ek sózatlan, pörkölt mogyoró, durvára aprítva
TÁLALÁS:
Mélytányérban, felkarikázott újhagymával friss korianderzölddel díszítjük. Megszórjuk pörkölt mogyoróval, 1-1 cikk lime-ot teszünk rá, és azonnal tálaljuk.
![](https://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/28/MK-alapok-05-082-770x_.jpg?token=d2ed1d13bb2c74f9ff3e900d081f3529)
pad thai , csirkemell , thai rizstészta , vöröshagyma , szójacsíra , újhagyma , chili , fokhagyma , tamarindpaszta , halszósz , lime , korianderlevél , mogyoró