A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Pármai sonkában sült csirkemell, lencseragu

Tivadar György receptje

2018. február 22.
  • 1 kg csirkemell
  • 15 dkg pármai sonka
  • 50 dkg beluga lencse
  • 20 dkg sárgarépa
  • 10 dkg kápia paprika
  • 5 dkg friss petrezselyem
  • 1 köteg friss paraj
  • 1 db narancs

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A csirkemellet sózzuk, borsozzuk. Egy folpackot leterítünk, ráhelyezzük a csirkemellet és a parajleveleket, majd feszesen feltekerjük. Forrásban lévő vízben 30 perc alatt készre főzzük.

Az elkészült roládot pármai sonkával körbetekerjük, és kevés olívaolajon készre sütjük.

A beluga lencsét sós-ecetes-babérleveles vízben puhára főzzük, az utolsó három percre hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát is, szűrjük, és hozzáadjuk a kockára vágott kápia paprikát, a friss petrezselymet, a narancs héját és levét is. Sóval, borssal ízesítjük.


paraj , csirke , pármai sonka , beluga lencse , sárgarépa , kápia paprika , petrezselyem , narancs

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra