A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 2.- 1 kg főtt burgonya
- 30-40 dkg BL 80 kenyérliszt
- 1 tk só
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Ha lehet, csak a legszükségesebb alkalommal megyünk boltba, és van, hogy akkor is hiába: élesztőt alig lehet kapni mostanság. Annak, aki nem vágna bele odahaza a kovászolásba, van egy jó tippje a debrecenieknek: a krumplilángos nem csak körítésnek, hanem fokhagymás tejföllel meglöttyintve önálló fogásnak is remek.
A debreceni Grillakadémia küldött nekünk egy újabb izgalmas receptet: egyszerű, ízletes és laktató, még azoknak is menni fog, akik eddig nem a konyhában töltötték a szabadidejüket.
A debreceni Grillakadémia küldött nekünk egy újabb izgalmas receptet: egyszerű, ízletes és laktató, még azoknak is menni fog, akik eddig nem a konyhában töltötték a szabadidejüket.

Krumplilángos
Hozzávalók:
- 1 kg főtt burgonya
- 30-40 dkg BL 80 kenyérliszt
- 1 tk só
Hozzávalók:
- 1 kg főtt burgonya
- 30-40 dkg BL 80 kenyérliszt
- 1 tk só

kovász , élesztő , krumplilángos , krumpli