Receptek

Tőkehal, mogyorós céklasaláta

Tőkehal, mogyorós céklasaláta

Tivadar György receptje 4 fő részére

Hal

Hozzávalók:

  • 60 dkg tőkehal

Elkészítése:
A szálkátlanított tőkehalat bőrös felén közepes lángon olajban megsütjük. Amikor majdnem teljesen átsült, átfordítjuk, és a hasi oldalon hagyjuk fél percet pihenni.

Saláta

Hozzávalók:

  • 40 dkg angol zeller
  • 40 dkg cékla
  • 10 dkg földi mogyoró
  • 10 levél friss koriander
  • 0,1 dl bergamottolaj

Elkészítése:
A nyers céklát és az angol zellert nagyon vékonyra vágjuk, keverőtálba rakjuk, szórunk rá pörkölt mogyorót, friss koriander levelet, bergamottolajat. Sózzuk és néhány percre gőzfürdőre rakjuk, hogy átmelegedjen.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább