Receptek

Tőkehal, mogyorós céklasaláta

Tőkehal, mogyorós céklasaláta

Tivadar György receptje 4 fő részére

Hal

Hozzávalók:

  • 60 dkg tőkehal

Elkészítése:
A szálkátlanított tőkehalat bőrös felén közepes lángon olajban megsütjük. Amikor majdnem teljesen átsült, átfordítjuk, és a hasi oldalon hagyjuk fél percet pihenni.

Saláta

Hozzávalók:

  • 40 dkg angol zeller
  • 40 dkg cékla
  • 10 dkg földi mogyoró
  • 10 levél friss koriander
  • 0,1 dl bergamottolaj

Elkészítése:
A nyers céklát és az angol zellert nagyon vékonyra vágjuk, keverőtálba rakjuk, szórunk rá pörkölt mogyorót, friss koriander levelet, bergamottolajat. Sózzuk és néhány percre gőzfürdőre rakjuk, hogy átmelegedjen.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.