Tivadar György receptje
2020. július 28.HAL
HOZZÁVALÓK:
- 60 dkg tőkehal
 - só
 
SALÁTA
HOZZÁVALÓK:
- 40 dkg angol zeller
 -  40 dkg cékla
 - 10 dkg földimogyoró
 - 10 levél friss koriander
 - 0,1 dl bergamottolaj
 
HAL ELKÉSZÍTÉSE:
A szálkátlanított tőkehalat bőrös felén közepes lángon olajban megsütjük. 
SALÁTA ELKÉSZÍTÉSE:
A nyers céklát és az angol zellert nagyon vékonyra vágjuk, keverőtálba rakjuk, szórunk rá pörkölt mogyorót, friss korianderlevelet, bergamottolajat. 
Sózzuk, és néhány percre gőzfürdőre rakjuk, hogy átmelegedjen.
![]()
cékla , tőkehal , angolzeller , pörkölt földimogyoró , koriander , bergamottolaj
                    
                
        



