A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Túróhab mentás mangóraguval

Tivadar György receptje

2018. április 3.
  • 50 dkg túró
  • 10 dkg cukor
  • 1 db citrom
  • 2 dl habtejszín
  • 10 dkg tejföl
  • 2 db mangó
  • 1 kk reszelt gyömbér
  • 10 levél menta
  • 1 db hosszúbors
  • 1 db narancs


ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A túróhoz hozzáadjuk a cukrot, a citrom reszelt héját és levét, a tejfölt, és összeturmixoljuk. A tejszínt kemény habbá verjük, óvatosan a krémesített túróhoz adagoljuk, és tálalásig hűtőbe tesszük. A megtisztított mangót összedaraboljuk, és a kifacsart narancs levével, a cukorral, a reszelt hosszúborssal és a gyömbérrel lekvár állagúra főzzük, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a friss mentát. Tálalásnál a habzsákból kinyomott túróhabra kanalazzuk a mangóragut.


mangó , túró , citrom , gyömbér , menta , habtejszín , narancs , hosszúbors

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra