Receptek

Zelleres medvehagyma-krémleves füstölt fürjtojással

Zelleres medvehagyma-krémleves füstölt fürjtojással

Illés Roland receptje 4 fő részére

Hozzávalók:

  • 1 kg zeller
  • 1 l zöldségalaplé
  • 0,1 dl extra szűz olívaolaj
  • 10 dkg medvehagyma
  • só ízlés szerint
  • 4 db füstölt fürjtojás

Elkészítése:
A zellert megtisztítjuk, feldaraboljuk, kevés olívaolajon megfuttatjuk és zöldségalaplével felöntjük. Puhára főzzük, majd a felaprított medvehagymával együtt leturmixoljuk. Szűrjük és ízlés szerint ízesítjük. Füstölt fürjtojással tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.