Illés Roland receptje
2019. április 23.- 1 kg zeller
- 1 l zöldségalaplé
- 0,1 dl extra szűz olívaolaj
- 10 dkg medvehagyma
- só ízlés szerint
- 4 db füstölt fürjtojás

Szerző: Barcza Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Katkó Kriszta receptje.
Szerző: Katkó Kriszta
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Horváth Bence
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A recept eredetije csíkos káposzta néven ismert, amelyet csíkhallal készítettek, tejfölösen.
Szerző: Bausz Gyula (Vadászkürt étterem)
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz