Illés Roland receptje
2019. április 23.- 1 kg zeller
- 1 l zöldségalaplé
- 0,1 dl extra szűz olívaolaj
- 10 dkg medvehagyma
- só ízlés szerint
- 4 db füstölt fürjtojás
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/10/B1008921-770x_.jpg?token=7c2fb041ffd17e18f14304f6d8bf218d)
Szerző: Buday Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz