Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Lencsefőzelék mangalicadagadóval
Szerző: Jahni László
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Az Abádszalóki Czifra Csárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes