Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű