Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Kevés alapanyag szükségeltetik hozzá, mégis isteni desszert készül belőle.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A szilvás gombóc most mákban hempergőzik.
Szerző: Spanjevic Igor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Légli Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz