Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Ahány ház, annyi recept: tegyük el a lecsót télire!
Szerző: Saly Noémi
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Körítésnek, uzsonnának, húsmentes fogásnak is remek a könnyű cukkinis fogás.
Szerző: Weibel Csabának, a mallorcai Restaurant Goli séfjének a
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Sütőtöktekercs feketeerdei sonkával
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű