Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Marhatatár: ügyeljünk a megfelelő alapanyag megválasztására!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt Olga
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű