Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Tóth Ágnes
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz