Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Ugyanez a recept két rúd bejgli tésztájának felel meg.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz