Receptek

Zöldborsókrémleves zsenge zöldborsóhüvellyel

Zöldborsókrémleves zsenge zöldborsóhüvellyel

Hronyecz István receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db nagyobb vöröshagyma
  • 50 dkg zöldborsó
  • 25 dkg zsenge zöldborsóhüvely
  • 1,5 dl tejszín
  • 0,8 dl csirkealaplé
  • zsálya, lestyán, kakukkfű, só, bors

ELKÉSZÍTÉSE:
A finomra vágott hagymát vajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük az alaplével és készre főzzük. Tejszínnel sűrítjük, pürésítjük, átpasszírozzuk, kifőzzük, sóval, borssal, friss petrezselyemmel ízesítjük. A hüvelyes zöldborsót roppanósra pároljuk a zöldfűszerekkel

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.