Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Barna Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű