Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab

Szerző: Kocsis Regina
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

A fátyolháj leginkább disznótorkor kerül elő. Hozzuk vissza a hétköznapi főzésbe!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bakos Rebeka és Matus István
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz