Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Csak úgy összedobtam...
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Berke Márta és Kocsis Regina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű