Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Barcza Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz