Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Barka Áron
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia, Méhész Zsuzsa
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nánási Lajos
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!