Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab

Szerző: Bicsár Vivien
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű

Finom, testet-lelket melengető őszi fogás a Kistücsöktől.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Palágyi Eszter
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!