Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Tivadar György
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Veszely Attila és Kolonics Zoltán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes