Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/23/-Z2A0148-770x_.jpg?token=8f9afc4277cd1391f5406f59722130cf)
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Merczi Gábor, Gundel Károly
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Farsang idején, vagy bármikor!
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Wolf András
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű